GUSARSKA ZABAVA S SPIDIJEM!

Pogumni pirati pridružite se nam na čisto pravi gusarski pustolovščini v Mini ZOO Landu! V torek, 15.8.2017 ob 15. uri bomo priredili najbolj mokro gusarsko zabavo za otroke! Obiskal nas bo legendarni pirat Spidi. Skupaj z njimi bomo premagovali nenavadne gusarske izzive, se spopadli s krokodili in se obmetavali z vodnimi baloni. Ne pozabite kopalk!

POTUJOČI CIRKUS NA VASI. VABLJENI!

Pri nas te dni gostimo Potujoči cirkus Soluna! So nenavadna druščina, ki pritegne pozornost kjerkoli se pojavi. Njihovo življenje je še vedno ujeto v tirnice časov, ki so za nas že davno minili. Živijo od prispevkov, ki jim jih lahko namenite tudi vi! In sicer na njihovih zabavnih predstavah, ki bojo v četrtek, petek, soboto in nedeljo ob 19.00. […]

Krokodilčki v očeh

Se še spomnite novih junakov, ki so se aprila pridružili našemu živalskemu kraljestvu? Velikih, mogočnih in strašnih? Gotovo ste ugotovili, da govorimo o krokodilčkih!  Vstopite v skrivnostni svet zabave in doživetij! Vsak dan od 9:00 do 19:00h! Naši krokodilčki so že pošteno zrasli. V teh vročih dnevih široko odpirajo mogočne gobce. Veste zakaj?