Plišasta igrača Papagaj

Znamka: Ravensden | Velikost: 26cm | Poreklo: Anglija

13,00

Plišasta igračka papagaj v velikosti 26 cm Je odlična ideja, da otroku pričarate košček živalskega vrta kar doma. Prikupna igrača je lahko tudi izvrstno darilo. Z nakupom ne osrečite le obdarovanca, ampak pomagate ustvarjati lepši svet za živali v Mini Zoo Landu.

Igrače priznane blagovne znamke Ravensden ustrezajo visokim standardom kakovosti in varnosti. Izdelana so iz kvalitetnih in koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergij.

ALI STE VEDELI?

Z nakupom igrač, majic, vstopnic, darilnih bonov in drugih izdelkov iz naše ponudbe ne podarite nekaj novega le sebi in svojim bližnjim, temveč prispevate za hrano in oskrbo naših nadobudnih živalskih prijateljev. Z vašo pomočjo smo v preteklih letih zagotovili topel dom že več kot 20 različnim živalskim vrstam. Živali nam svojo hvaležnost izkazujejo iz dneva v dan in to je le eden od razlogov, da vztrajamo v našem poslanstvu – živalim zagotoviti topel in ljubeč dom, obiskovalcem, ki k temu prispevate, pa brezskrbno zabavo v njihovi družbi. V zadnjem letu ste z nakupom vstopnic in igrač uspešno sofinancirali tudi novo veliko atrakcijo Mini ZOO Landa – Krokodilji park. Hvala, ker prispevate!

– Ekipa Mini ZOO Landa