OGLAŠUJTE V MINI ZOO SLOVENSKE KONJICE, BODITE VIDNI!

 

Zakaj se oglaševanje v Mini ZOO Landu izplača? Letno nas v obdobju 7 mesecev (kolikor traja naša sezona) obišče več kot 50.000 OBISKOVALCEV, ki se bodo zadrževali v bližini vašega oglasa medtem, ko bodo njihovi otroci občudovali živali!

Najemite svoj oglasni prostor v Mini ZOO Land Slovenjske Konjice. Izbirate lahko med dvema lokacijama – prostor na panoju v samem središču živalskega vrta, ali prostor na leseni ogradi.

Prostor oglaševanja na panoju je v samem središču živalskega vrta, kjer se obiskovalci zadržujejo največ časa. Oglasni prostor na tej lokaciji je razdeljen na štiri mesta. Prostor oglaševanja na leseni ogradi pa se nahaja po celotni levi strani živalskega vrta, kjer se direktno mimo vašega oglasa sprehodijo vsi obiskovalci. Dimenzija oglasa na obeh lokacijah je enaka – 4m x 2m.

Izdelava, nameščanje in odstranjevanje oglasa so stroški naročnika. Na panoju so pripravljeni okvirji za montažo, tako da ni potrebno lepljenje. Na leseni ogradi je nameščanje strošek Mini ZOO Landa, v tem primeru priporočamo cerado ali plastificirano tkanino. Za več informacij pokličite 064 182 478 (Urša).

KONTAKTIRAJTE NAS

Želite najeti oglaševalski prostor v Mini ZOO Landu? Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam, ne grizemo!

ŽIVALI

V MiniZOO Land Slovenske Konjice imamo več kot 20 različnih vrst živali. Tako lahko vidite, božate in hranite himalajske koze, zajčke, ponije,  kengoruja, nosatega medvedka in celo krokodila! Med vikendi pa lahko otroci tudi jahajo ponija.

TEMATSKI PARKI

Pri nas pa se ne vrti vse samo okoli živali. Za vas smo pripravili tudi čudovite tematske parke, kjer lahko obiščete kmečko dvorišče, avstralsko pokrajino, divji zahod in mnoge druge. Za najmlajše pa imamo pripravljena tudi različna igrala.

CENIK VSTOPNIC

6€ odrasli
4€ otroci
2€ osebe s posebnimi potrebami
  • Jahanje ponija: 2 €
  • Viseča železnica: 1 €
  • Doplačila znotraj parka možna MED VIKENDOM lepem vremenu.
  • Otroci do 3. leta starosti brezplačno.
  • Otroška vstopnica od 3. - 15. leta starosti.
  • Odrasla vstopnica od 15. leta starosti dalje.

CELOLETNE VSTOPNICE

36€ odrasli
26€ otroci
  • Skupine sprejemamo po predhodni najavi.
  • Organiziramo tudi vodene oglede.
  • Rojstnodnevne zabave prirejamo po predhodni najavi.

ENOSTAVNO DO NAS

Ob prihodu iz avtoceste, zapeljete na izvoz Slovenske Konjice. Pri krožišču OMW Tepanje zavijete drugi izvoz levo, ter peljete cca. dva kilometra naravnost do Slovenskih Konjic. Po prvem križišču poleg Hoferja, pred policijsko postajo zavijete desno (pri oglasnih tablah na desni). Na uradni občinski tabli je zelena puščica MINI ZOO desno. Držite se desnega pasu mimo Avtopralnice Mernik, cilj čez 200 metrov.

V Garmin sistem vtipkajte: Ob potoku 4, Slovenske Konjice. Obvezno navedite kraj, sicer boste pristali v Ločah. Za vas smo odprti vsak dan, od 9:00 do 19:00 ure. Tudi med prazniki.