PRAZNOVANJE V DRUŽBI ŽIVALI

V našem parku je možno tudi praznovanje rojstnih dni, ki potekajo ob spremstvu naših animatorjev. Vse kar morate storiti, da svojemu malemu slavljencu omogočite nepozaben rojstni dan v družbi živali, je predhodna rezervacija termina in število otrok!

Vaše otroke bomo popeljali v skrivnostni svet starodavnih kultur in osupljivih lepot. Videli bodo tropske ptice, ki preletavajo iz drevesa na drevo nad njihovimi glavami. Hranili bodo zajčke. Ogledali si bodo lenega krokodila, ki se nastavlja soncu. Preživeli zanimiv dan v družbi govorečega papagaja Jake in njegove nove prijateljice Suzi. Skupaj z razigranimi kozami se bodo podali na Divji Zahod, obiskali jamo strahov, jahali ponija Miškota … Skratka, uživali bodo v dnevu polnem čudes.

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Organiziramo tudi rojstnodnevne zabave. Naši animatorji poskrbijo, da vašim nadebudnežem ni dolgčas, vi pa se lahko brez skrbi odpravite po opravkih, ali pa si vzamete čas zase!
 • STAROSTNA OMEJITEV

  Primerno je za otroke od 4. leta starosti dalje. Praznovanje poteka na prostem, zato naj se otroci primerno oblečejo in obujejo.
 • ŠTEVILO OTROK

  Število otrok ni omejeno, je pa potrebno sporočiti končno število otrok dva dni pred praznovanjem. Istočasno potrdite želeni termin.
 • TRAJANJE ANIMACIJE

  Animacija traja 2 uri. Izkušeni animatorji poskrbijo za zabavo in varnost vaših otrok. Po praznovanju jih prevzamete pri vhodu v park.
 • CENA AKTIVNOSTI

  Vstopnica za otroke znaša 7.00 € na osebo. Karta vključuje voden ogled Mini ZOO Land-a, igre na naših igralih, jahanje ponija, hranjenje živali ...

PRAVILA ZA LAŽJI POTEK DOGODKA

Prosimo, da se zberete 15 minut pred pričetkom rojstnega dne pred vhodom v park. Praznovanje je primerno za otroke od 4. leta dalje in poteka na prostem, zato naj bodo otroci primerno oblečeni in obuti. Dva dni pred praznovanjem je potrebno sporočiti število otrok in potrditi rezervacijo. Otroci se zberejo pred vhodom v park, animator jih nato odpelje v park. Starši otroke po končanem slavju prevzamete pri izhodu iz parka.

Rezervacija in več informacij: 064 182 478 (Urška)

GALERIJA SLIK

Spodaj si lahko ogledate utrinke iz vsakdana živalskega vrta in tematskega parka Mini Zoo Land. Ujemite tudi vi trenutke z našimi živalmi v objektiv in jih objavite na Instagramu! #minizooland

NASLOV

Ob potoku 4, Slovenske Konjice

TELEFON

064 182 478 (Urša)

ENOSTAVNO DO NAS

Ob prihodu iz avtoceste, zapeljete na izvoz Slovenske Konjice. Pri krožišču OMW Tepanje zavijete drugi izvoz levo, ter peljete cca. dva kilometra naravnost do Slovenskih Konjic. Po prvem križišču poleg Hoferja, pred policijsko postajo zavijete desno (pri oglasnih tablah na desni). Na uradni občinski tabli je zelena puščica MINI ZOO desno. Držite se desnega pasu mimo Avtopralnice Mernik, cilj čez 200 metrov.

V Garmin sistem vtipkajte: Ob potoku 4, Slovenske Konjice. Obvezno navedite kraj, sicer boste pristali v Ločah. Za vas smo odprti vsak dan, od 9.00 do 19.00 ure. Tudi med prazniki.